Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

celebek meztelenül

celebworld

celebworld

Majoros Hajnalka, azaz Dundika (Hornyák hajnalka) erotikus képei

2024. január 06. - bestyle

Nézd meg Dundika szexi Playboy képeit

 dundika_meztelen_majoros_hajnalka_nude_playboy.jpg

Majoros Hajnalka, vagy ismertebb nevén Dundika, 1983. szeptember 20-án született Budapesten. A nagyközönség elsősorban modellként ismerheti meg, aki emellett belekóstolt az énekesek világába is. Már kiskora óta érdeklődött a modellkedés iránt, ennek megfelelően modelliskolába járt, és hat évig jazzbalettozott.

A híressé vált modell élettársa a magyar rapper, Majoros Péter, ismertebb nevén "Majka". 2011-ben megszületett első közös gyermekük, Marián. Hajnalka az anyaságot előtérbe helyezve visszavonult a karrierjéből, hogy felnevelje kisfiát.

Hajnalka szeret utazni, imádja az állatokat, különösen a kutyákat. Van egy Tigi nevű palotapincsije, akit szívesen visz magával, ahova csak lehet, hiszen a kutyus is szereti a nyüzsgést, akárcsak gazdája. Bár nem kedveli különösebben a sportot, néha mégis ráveszi magát kisebb edzésekre.

2005-ben Playmate lett, így járt a Playboy villájában és találkozott Hugh Hefnerrel is. 2013-ban párjával, Majkával ők lettek az év sztárpárja a Mr és Mrs.-ben.

Több magazinban is levetkőzött, itt most láthatjátok Dundika(Hornyák Hajnalka) meztelen képeit.

 

dundika_nagy_meztelen_mellei.jpg

dundika_pinaja.jpg

dundika_playboy_meztelen.jpg

dundika_playboy_meztelen2.jpg

dundika_playboy_meztelen3.jpg

dundika_playboy_meztelen4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://celebnude.blog.hu/api/trackback/id/tr118296885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2024.01.07. 11:44:51

Majkanak egy egész életet úgy kell le élni, hogy egy qrvat vett feleségül. A jeles nap óta sztem már mind a kettő félre kurt nem is egyszer.
süti beállítások módosítása