Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

celebek meztelenül

celebworld

celebworld

Bella Thorne szexy képei

2024. szeptember 29. - bestyle

bella-thorne-thorne-by-bella-sexual-chocolate-3.jpgBella dögös nővé érett.

Bella Thorne, az egykori Disney-sztár, az utóbbi években több botránnyal is felhívta magára a figyelmet. A színésznő, énekesnő és rendező nem riad vissza a provokatív tartalmaktól és döntésektől, amelyek sokszor megosztják a közvéleményt.

Egyik legnagyobb visszhangot kiváltó lépése az **OnlyFans**-fiók indítása volt 2020-ban, amellyel rövid időn belül rekordösszegeket keresett, de komoly vitákat is kavart a platformon. A felhasználók és a tartalomkészítők egy része felháborodott, mivel Thorne jelenléte állítólag változásokat eredményezett az oldalon, amelyek a kisebb alkotók számára kedvezőtlenek voltak.

Korábban a magánéletéről is számos alkalommal cikkeztek, többek között akkor, amikor személyes, intim fotói kiszivárogtatásával fenyegették meg. Bella azonban nem hagyta magát zsarolni: nyilvánosan megosztotta a képeket, demonstrálva, hogy nem fog engedni a nyomásnak.

Thorne folyamatosan feszegeti a határokat, legyen szó a nyilvános megjelenéseiről, szexuális identitásáról vagy karrierjéről. Rajongói szerint bátor és őszinte, míg kritikusai gyakran keresik nála a botrányt.

nex0_1.png

nex0.png

A bejegyzés trackback címe:

https://celebnude.blog.hu/api/trackback/id/tr518500762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása