Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

celebek meztelenül

celebworld

celebworld

Dita von Teese BDSM meztelen képei

2024. október 01. - bestyle

celeb-dita-von-bdsm

celeb-dita-von-teese-meztelen-képek

nex0_1.png

nex0.png

celeb-dita-von-teese-dita-von-teese-sexy-nude-2120-boobs-picture-0-700.jpg

Dita Von Teese, születési nevén Heather Renée Sweet, 1972. szeptember 28-án született az Egyesült Államokban, Rochester, Michiganben. Világhírű burleszk előadóművész, modell, divatikon és üzletasszony, akit gyakran neveznek a „modern burleszk királynőjének”. Művésznevét a 1940-es évek hollywoodi glamour stílusához igazította, melyhez a "Dita" nevet egy régi némafilmsztártól, Dita Parlotól kölcsönözte, a "Von Teese" pedig egy telefonkönyvből származik, bár ez utóbbit egy sajtóhiba is közrejátszotta.

### Karrierje és stílusa
Dita Von Teese pályafutása elején különleges figyelmet szentelt a vintage divatnak, különösen az 1940-es és 1950-es évek hollywoodi glamourjának. A 19. századi burleszk művészet iránti érdeklődése korán kialakult, és ezt az érdeklődést a kortárs előadásművészetbe emelte át. Egyedi megjelenése – porcelánbőr, élénkpiros ajkak, fűzős ruhák – és finom eleganciája révén vált ikonikus alakká a divatvilágban.

Von Teese nemcsak burleszk előadóként szerzett hírnevet, hanem modellként is, különösen fétismodellként. Számos divat- és fétismagazin címlapján szerepelt, és együttműködött neves tervezőkkel, mint például Jean Paul Gaultier és Vivienne Westwood. Gyakran látható a divatheteken és exkluzív eseményeken, ahol mindig kifinomult és különleges megjelenésével hívja fel magára a figyelmet.

### Jelentős előadásai és művészi munkássága
Dita Von Teese legismertebb előadásai közé tartozik a „Martini Glass” show, ahol egy óriási pohárban táncol, mely ikonikus részévé vált a modern burleszk művészetnek. Előadásai a klasszikus elegancia, a provokatív tánc és a látványos díszletek kombinációi, amelyek visszautalnak a burleszk műfaj fénykorára.

### Magánélet és egyéb tevékenységek
Dita Von Teese 2005-ben házasodott össze Marilyn Manson rockzenésszel, de a házasságuk rövid életű volt, és 2007-ben elváltak. Magánéletében Von Teese híres arról, hogy hű maradt saját stílusához és elveit követi.

Üzleti tevékenységei között szerepel saját fehérnemű- és parfümkollekciója, amelyek mind a régi idők eleganciáját idézik. Emellett Von Teese aktívan részt vesz jótékonysági kezdeményezésekben is, különösen az állatvédelem és az AIDS-ellenes kampányok támogatásában.

Dita Von Teese a mai napig az egyik legnagyobb hatású burleszk előadó és stílusikon, aki a régi hollywoodi glamour és a modern előadó-művészet összefonódását testesíti meg.

celeb-dita-von-teese-dita-von-teese-meztelen kéepi

celeb-dita-von-teese-dita-von-teese-sexy-nude-2138-ass-picture-0-1000.jpg

celeb-dita-von-teese-dita-von-teese-sexy-nude-2138-body-picture-0-1000.jpg

celeb-dita-von-teese-dita-von-teese-sexy-nude-2138-boobs-picture-0-700.jpg

celeb-dita-von-teese-dita-von-teese-sexy-nude-2138-butt-picture-0-1000.jpg

celeb-dita-von-teese-dita-von-teese-sexy-nude-2138-hot-picture-0-1000.jpg

celeb-dita-von-teese-dita-von-teese-sexy-nude-2138-legs-picture-0-700.jpg

celeb-dita-von-teese-dita-von-teese-sexy-nude-2138-naked-picture-0-1000.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://celebnude.blog.hu/api/trackback/id/tr2818134760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása