Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

celebek meztelenül

celebworld

celebworld

Klasszikus mellek: Erika Eleniak

2023. április 06. - bestyle

erika eleniak meztelen nude

Mivel nemrég volt az Úszó Erőd valamelyik csatornán, megfelelő időpontot adva, hogy a celeb blog életre kelljen és megemlékezzen a szpotlámpaként sok férfi agyába beleégő mellek tulajdonosáról, Erika Eleniakról, a nosztalgia jegyében.

A Baywatch nagymellű színésznője biztosan nem a színészi kvalitásai miatt került be a a sorozatba, bár az E.T.-ben is benne volt, akkor talán még vihette volna valamire.

1969-ben született, szóval már 51 éves MILF lett sokak számára, karöltve Pamela Andersonnal, aki kicsit többet meztelenkedett kiszivárgott videókon és képeken is.

Most így néz ki:
erika eleniak meztelen nude

Talán még a Beverly Hilli diliben volt emlékezetes alakítása, aztán szépen lassan eltűnt. Bár van pár sorozat és tévéfilm, amiben játszik, de azokról ki hallott?

89-ben húzta magára a piros mentődresszt, amiben kidomborodott tehetsége. Sokan az Úszó erőd videokazetták rongyosra nézésével emlékeztek meg a színésznő nagyságáról és filmes karrierjéről.

Meztelen idomait a Playboy erotikus magazinban is megmutatta Erika. 

És íme néhány kép a meztelen Erika Eleniak-ról, csak úgy ömlesztve. Kellemes nosztalgiázást! Töltsd le a képeket itt, egyben!

  erika eleniak meztelen nude erika eleniak meztelen nude

erika eleniak meztelen nude erika eleniak meztelen nudeerika eleniak meztelen nude erika eleniak meztelen nudeerika eleniak meztelen nude erika eleniak meztelen nude

A bejegyzés trackback címe:

https://celebnude.blog.hu/api/trackback/id/tr2818096460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2023.04.07. 14:45:20

A korához képest kifejezetten jól néz ki.
süti beállítások módosítása